top of page
Kopie von FB Banner Cu2marimiinminus.png

CU 2 MĂRIMI ÎN MINUS

Programul care te ajută să slăbești cu cap, chiar dacă tot el, capul, îți spune că... “Mneah, prea greu! Dă-o-ncolo pe Ramona, mai bine hai, să mai mâncăm ceva!”

Spune drept, cam de câte ori pe zi deschizi frigiderul să vezi ce-ai în el? 5, 7, 10 ori? Poate nu mănânci de fiecare dată câte ceva, dar tot mergi la el să verifici dacă poate-poate a mai apărut ceva interesant (de preferat dulce, nu-i așa?) ca prin minune!

 

Dacă citești mai departe, vei vedea că am o soluție pentru a te ține concentrată pe viața ta, nu pe frigider!

430696-PE663R-816-min_edited_edited.png

CE? CUM? UNDE?

Îţi prezint programul “CU 2 MĂRIMI ÎN MINUS”, pe care l-am creat special pentru ca tu să slăbeşti în timp ce te simţi mereu sătulă. E timpul să înveţi cum să te hrăneşti corect, cum să foloseşti alimentele pentru a slăbi vizibil şi a te simţi mereu energică şi plină de viaţă!

skinny-woman-body-with-loose-pants.jpg

CE PIERZI DACĂ NU TE ÎNSCRII?

Ocazia de a învăța să mănânci corect, să te simți mereu sătulă, fără pofta aceea nestăpânită de dulce care te îndeamnă să mergi la frigider noaptea la 3.

 

Accesul la ajutorul meu pe parcursul călătoriei tale către greutatea ta ideală și la cunoștințele pe care le-am acumulat de-a lungul ultimilor 21 de ani.

 

Ocazia de a practica exerciții fizice de tonifiere care să fie aliniate cu dieta și cu obiectivele tale.

 

Ocazia de a interacționa cu alte doamne care au aceleași obiective, de a te conecta și a lega prietenii, de a găsi motivație și sprijin.

 

Șansa de a ajunge în sfârșit la greutatea dorită și de a fi sigură că aceasta nu va mai oscila pe viitor.

Învață cum să îți onorezi corpul! Cum să adaugi sănătate și plus de vitalitate în viața ta! Nu te mai lăsa îngreunată de kilogramele în plus și frustrarea că nicio haină nu-ți mai vine bine!

 

Fă-ţi un cadou şi înscrie-te acum!

Ce conţine pachetul şi cum se desfăşoară programul?

Mockup16_9Cu2marimiinminusfinal.jpg

Programul începe pe

15 aprilie 2021

Programul complex CU 2 MĂRIMI ÎN MINUS durează 8 săptămâni - pentru o transformare garantată și este format din:

 

18 ședințe video de 30 min, înregistrate. În aceste clipuri vei avea:

 

> Exerciții de tonifiere - pentru definirea musculaturii, creșterea energiei și îmbunătățirea posturii corpului​

 

Exerciții și tehnici de schimbare a Mindsetului - cum să te conectezi mental și emoțional cu corpul tău, să nu mai fie o mașinărie separată de tine ca persoană

 

BONUS!!!

 

Încă 2 ședințe de 30 min, 1 la 1, LIVE, doar noi două, pentru a dedica extra timp dificultăților pe care le întâmpini — eliberare emoțională/motivare/antrenarea minții și a corpului.    Gratuit!!!

Pe lângă aceste ședințe, mai ai inclus:

 

Un plan alimentar conceput de mine, flexibil și personalizabil pentru preferințele tale culinare. Vei ști exact care sunt sursele cu nutrienți de valoare și ce cantități ai nevoie pentru a te hrăni pe de-a-ntregul, fără foame. Are rezultate garantate - testat de ani de zile pe mine și clientele mele pentru a obține un corp armonios

 

În sfârșit îți stabilizezi greutatea corpului, te familiarizezi cu beneficiile unei altfel de diete ketogenice (decât cele despre care probabil ai mai auzit) și revii la kilogramele naturale corpului și vârstei tale

 

Înveți cum să mănânci corect, să nu mai ai oscilații de greutate pe viitor

 

Sprijinul meu în monitorizarea zilnică a ceea ce mănânci și cum te simți pe parcursul săptămânilor în care vom lucra împreună

 

Acces în grupul privat de Facebook, special dedicat, în care suntem numai femei

 

GARANȚIA MEA că vei avea rezultate!

grüne Güte

Hai să-ți mai spun câte ceva şi DESPRE MINE...

nu exagerat, să nu te mai rețin foarte mult...

Sunt Ramona Croger, Body and Mind Trainer - adică susțin și învăț femeile cum să se îngrijească și să-și remodeleze corpul atât prin antrenamente fizice, cât și prin planuri alimentare și tehnici de eliberare a blocajelor emoționale și mentale care te împiedică să slăbești.

 

Am înțeles de-a lungul anilor, mai exact 21 de ani de experiență, că pentru rezultate de durată nu este de ajuns să îți antrenezi doar corpul, ci și mintea și sufletul — să realizezi cu adevărat unde și de ce este disfuncțională relația cu corpul tău și cu ceea ce mănânci.

 

În atâția ani am antrenat (fără să exagerez) cel puțin 500 de femei în programe de 1 la 1, ca să nu mai spun de alte câteva sute considerabile din antrenamentele în grup, la sală. Știu ce fac, de ce fac așa și nu altfel, și știu că negreșit pot remodela și transforma în bine orice femeie care bineînțeles, își dorește și ea!

 

Eu îmi fac partea, dar am mare nevoie să nu mă lași singură în acest proces!

DSC_6295.jpg

DE CE EU?

Pentru că, deși toată viața am fost considerată  o slabă sau o norocoasă ,nu a fost tot timpul așa și nu este nici acum, ce se vede astăzi este rezultatul a tot cea ce am invațat și un mâncat conștient in fiecare zi plus miscare .La 17 ani aveam deja 75 de kg și de acolo a inceput bătalia mea cu kg. Am facut multe greșeli pe care acum stiu cum să le evit și să imi invăt clientele să nu le mai faca și ele,iar la 20 de ani am simțit exact ce carieră vroiam, cea de ANTRENOR PERSONAL deoarece știam de atunci că nu sunt singura care trece prin bătălia dietelor. Când am devenit mamă, corpul meu a devenit de nerecunoscut! Am născut prima dată la 29 de ani și a doua la 39. După fiecare sarcină m-am îngrășat de numa’!

 

Evitam să mă mai uit în oglindă, nu mai aveam ce purta și începusem să URĂĂĂSC să merg la shopping pentru că nu făceam altceva decât să adun plase de frustrări și nervi, nu de haine! De ce?? Evident, nimic nu-mi stătea bine, oricâte ore aș fi petrecut în cabina de probă!! De cele mai multe ori ajungeam acasă fără să-mi fi luat nimic, sau luam totuși ceva ce nu-mi plăcea neapărat, doar pentru că trebuia să-mi acopăr corpul cu ceva.

 

Da, chiar și mie mi-a fost greu să pierd cele 15 kg în plus care se lipiseră de mine ca un scaiete, mă făceau să mă simt super-f***ing-greoaie și lipsită de orice dram de încredere sau chef! Totuși, asta trebuia să înceteze și NEAPĂRAT să-mi cresc calitatea vieții!

Așa a luat naștere acest program de slăbit și reechilibrare emoțională și mentală:

CU 2 MĂRIMI ÎN MINUS

Uite ce efect a avut programul pentru mine! În doar două luni am topit cele 8 kg extra care se lăsau greu de eliminat.

Însumează tot ce știu că funcționează GARANTAT, fiind esența a 21 de ani de experiență în domeniu și o abordare holistică ce activează la maxim capacitatea corpului de a se repara singur, consumând din grăsimea în exces printr-un proces numit chetoză.

Ramona%20Croger_edited.jpg

De ce să cumperi acest pachet?

Bun. Totul fain și frumos, dar poate încă spui: „Și cu ce dracu' mă ajută pe mine, domnișoară, ca să înțeleg și eu?” – vorba știi tu cui ;)) Nu-s cu politica, dar mergea prea de minune!

 

Păi, ia, să reluăm totul sub o altă formă: ​

 

1. Vrei să te pui în sfârșit pe primul plan, așa că ești tu fată faină și te-ai săturat să gâfâi numa’ cât urci scările până la etajul doi?

 

2. Vrei să nu mai fii supărată pe tine că te-ai îngrășat și nu știi când, fiindcă s-a întâmplat așa ,,peste noapte”?

 

3. Vrei să conștientizezi care sunt stările emoționale care te trimit la frigider să mănânci compulsiv și tare-ai vrea să pui capăt acestui obicei?

 

4. Ți s-a urât de cuvântul SALATĂ pentru că toate dietele de până acum au făcut din corpul tău un yo-yo?

 

5. Vrei să găsești motivația să îți miști formele rubensiene mai mult decât cu treaba prin casă/oraș?… pentru că, sorry, dar mișcarea respectivă nu se trece la contul tău de activitate sportivă și asta ți-o arată și corpul tău.

 

6. Vrei să mănânci ce-i mai bun, ca un adult responsabil, nu ca o adolescentă care mânâncă toate prostiile pentru că metabolismul o ajută și oricum nu-i pasă de așa ceva?

 

7. Vrei, în sfârșit, să nu mai funcționezi separat de corp și mintea să-ți fie parteneră în obiectivul tău de a fi mai fit, mai sănătoasă, sexy și extra AWESOME???

 

8. Vrei să nu mai mergi/stai cocoșată, ci plină de încredere pentru că ai un corp puternic ce te susține în tot ce vrei să faci?

 

9. Vrei să poți îndrăzni iar să ridici ochișorii tăi frumoși să faci ochi dulci unui potențial partener sau celui actual, să te simți sexy și că ai cu ce aprinde focul relației?

 

10. ... sau poate mai vrei să încapi iar în blugii ĂIA!

 

În câte din cele 10 puncte te-ai regăsit și ai răspuns cu un DA mare?

 

Nu știu tu cum ești, dar să nu mă fi cunoscut eu pe mine, acum aș fi fost mega convinsă să apăs butonul de...

grüne Güte

5 greşeli pe care le fac majoritatea femeilor când vor să slăbească

  1. Te concentrezi doar pe numărul arătat de cântar.

 

Greutatea este influențată de mai multe lucruri, inclusiv de fluctuațiile de lichide și de cât de multă mâncare rămâne în sistemul tău. De fapt, greutatea poate fluctua cu până la 1,8 kg pe parcursul unei zile, în funcție de cantitatea de alimente și lichide pe care le-ai consumat.

 

În plus, dacă te antrenezi în paralel, este posibil să-ţi creşti masa musculară şi să pierzi grăsime. Când se întâmplă acest lucru, hainele pot începe să se simtă mai lejere - mai ales în jurul taliei - în ciuda unei greutăți stabile.

 

Aşa că nu mai da atâta importanţă numărului de pe cântar şi învaţă să-ţi măsori progresul în mod corect.

    2. Mănânci prea multe sau prea puţine calorii.

Pentru pierderea în greutate este necesar un deficit caloric. Aceasta înseamnă că trebuie să arzi mai multe calorii decât consumi. Cercetările recente arată că deficitul caloric necesar variază de la persoană la persoană.

 

S-ar putea să simți că nu mănânci foarte multe calorii. Dar trebuie să ştii că de fapt, majoritatea dintre noi avem tendința de a subestima și subraporta ceea ce mâncăm.

 

Deşi mănânci multe alimente sănătoase, este posibil ca multe dintre acestea să fie şi bogate în calorii, cum sunt nucile și brânza. De aceea, vizionarea dimensiunilor porțiilor este esențială.

 

Pe de altă parte, scăderea consumului de calorii prea mult poate fi contraproductivă. Studiile asupra dietelor cu conținut scăzut de calorii, care furnizează mai puțin de 1.000 de calorii pe zi, arată că acestea pot duce la pierderea mușchilor și pot încetini semnificativ metabolismul.

     3. Supraevaluezi câte calorii arzi în timpul exerciţiului.

 

Studiile arată că atât persoanele normale, cât şi cele supraponderale, tind să supraestimeze numărul de calorii pe care le ard în timpul exercițiilor fizice, de multe ori cu o cantitate semnificativă.

 

Într-un studiu, oamenii au ars între 200 şi 300 de calorii în timpul sesiunilor de exerciții. Cu toate acestea, atunci când au fost întrebați, au estimat că au ars peste 800 de calorii. Drept urmare, au ajuns să mănânce mai mult. Acestea fiind spuse, exercițiul fizic este încă crucial pentru sănătatea generală şi te poate ajuta să pierzi în greutate, dar nu este la fel de eficient în arderea caloriilor pe cât cred unii oameni.

   4. Ai aşteptări nerealiste.

Cercetătorii au analizat date din mai multe programe ale centrelor de slăbire şi au raportat că femeile supraponderale şi obeze, care se așteptau să slăbească cel mai mult, au fost cele mai susceptibile la a renunța la un program după 6 până la 12 luni.

 

Adaptează-ţi așteptările la un obiectiv mai realist şi modest, cum ar fi o scădere cu 10% a greutății într-un an. Acest lucru te poate ajuta să eviţi să te descurajezi şi să îţi îmbunătăţeşti şansele de succes.

 

Aşteptările nerealiste pot duce la frustrare şi la renunțare totală. De aceea e important să vorbim la început despre ce îţi doreşti, iar eu te pot ajuta să înţelegi de ce este capabil corpul tău, şi cât ar putea dura până să ajungi la obiectivul tău.

   4. Consumi zahăr în formă lichidă

Mulți oameni elimină din dietă băuturile răcoritoare şi alte băuturi îndulcite pentru a slăbi, ceea ce este un lucru bun. Din păcate, de multe ori acestea sunt înlocuite cu suc de fructe.

 

Chiar și sucul de fructe natural 100% este încărcat cu zahăr şi poate duce la probleme de sănătate şi greutate similare cu cele cauzate de băuturile îndulcite cu zahăr.

Ce spui? Ai făcut şi tu până acum una din aceste greşeli? Acum înţelegi de ce încercările de a slăbi s-au soldat cu eşecuri?

Schimbă scenariul şi hai să transformăm povestea ta într-una de succes! Înscrie-te în program!

Iată, ce spun despre experiența cu mine, foste cliente de-ale mele:

Diana.jpg

Diana Șerbănescu

Ramo este singulară!!! O experiență în sine doar să o auzi explicându-ți toate conexiunile din corp, neuronale și emoționale. Eu nu sunt genul autodidact, așa că pentru a avea progrese în ceea ce fac trebuie să mă conectez și să mă simt inspirată de o figură-mentor. Mă bucur ENORM că ne-am lipit una de cealaltă, cum-necum, că m-ai luat la puricat și încet-încet m-ai ajutat să diminuez DRASTIC dependența mea de zahăr! Și mai ales, merci pentru sesiunile de râs copios! Ești senzație! Love you!

Anca.jpg

Anca Cristian

Tonică, consecventă, plină de energie mereu! M-am simțit motivată din prima zi, iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate! Te urmăresc în continuare și am crezut de la început în acest program, pentru că a însemnat echilibru, un stil de viață și un mod rapid de a topi kilogramele în plus [referitor la detoxul de 21 de zile — „Conectează-te cu corpul tău!”]! Te recomand cu toată inima!!

Mirela.jpg

Mirela Ivașcu

Ramona este o femeie minunată! Zâmbetul și încrederea pe care o emană îți dau sentimentul că o cunoști de o veșnicie. Știe cum să-ți deschidă ochii și să te facă să simți că nu ai limite! Ca să nu mai spun că este mereu alături să te sprijine și interesată de progresul tău.

 

Dacă faci echipă cu Ramona, îți vei găsi echilibrul, exact așa cum trebuie să fie. Trupul, mintea și spiritul vor lucra împreună fără dubii după această experiență. O recomand din toată inima! Mulțumesc pentru tot, Ramona!

Portrait der älteren Frau

Fiona Berlowicz

Ramona, nu numai că mi-a antrenat corpul, dar m-a și motivat să îmi schimb stilul de viață, învățându-mă cum să am un mindset pozitiv și constructiv și mai ales cum să găsesc în mine motivarea — două abilități pentru care îi voi rămâne mereu recunoscătoare!

Înscrie-te în program și:

> înveți cum să te hrănești corect, mâncând variat și cu alimente care îți fac plăcere

 

> înveți cum să te eliberezi de resentimente și să te iubești

 

> primești total 540 de minute de antrenamente fizice

 

> ai acces la un grup de suport doar pentru femei

 

> toate materialele incluse vor fi ale tale pentru totdeauna!

 

SUPER BONUS: 2 ședințe 1 la 1 Live, pentru a dedica extra timp dificultăților pe care le întâmpini

Programul începe pe

15 aprilie 2021

430696-PE663R-816-min_edited_edited.jpg
Payment.png

În loc de 150 € acum doar 75 €

198_edited_edited.png
bottom of page