top of page
Kein Titel (1756 × 800 px).png
Ebookul
27 Eur
Ramona Croger De la Post la Silueta mobile Hand Ebook.png
De la POST la SILUETA

EUR 9

 

198_edited_edited.png
122240-OQ6UXA-490_edited_edited_edited.png

Ai prietene care vor să elimine kilogramele în plus ținând post sau adoptând un meniu vegan?  Spune-le și lor despre această ofertă!

Postul - metoda ideală de a-ți detoxifia organismul încă din cele mai vechi timpuri.
O dată cu începerea postului, care necesită disciplină și creativitate culinară, este ocazia perfectă să îți cureți organismul, să te bucuri de bogăție spirituală, echilibru fizic, emoțional, mental și de sănătate fizică.
Poți face aceste toate lucruri și să te aliniezi inclusiv cu obiectivul tău de a ajunge la silueta ideală sau de a elimina kilogramele în plus, în numai 3 pași: 

Pasul 1:

Află care sunt alimentele potrivite care aduc organismului tău nutrienții de care are acesta nevoie

Pasul 2:

Pregătește Lista de Cumpărături și crează-ți propriul meniu flexibil, bucurându-te de alimentele care îți plac

Pasul 3:

Te bucuri de varietate cu 40 de rețete de Post Inteligent, cu ingrediente gustoase și accesibile pentru orice buget

Începe POSTUL de anul acesta cu rețete noi, gustoase și ușor de preparat!
Ramona Croger Sport Clothing Finger up.png
Știi care e cea mai mare greșeală a persoanelor care țin post și vor să și slăbească?

“Mă descurc singură!”

“Știu să mă descurc să țin post”

“Cât de greu poate să fie?”

 

Sună cunoscut? Din nefericire persoanele care aleg calea „fac de una singură”, nu se gândesc la cât de ineficientă și costisitoare este, și nici la consumul de timp și de energie. 

 

Sau … mai rău ... în timpul postului realizează că trebuie „să se abțină” și ajung să se frustreze și să se chinuie. Mai rău, nu reușesc să dea organismului toți nutrienții necesari, iar uneori trăiesc cu senzația că fac foamea.

 

Cel mai greu este atunci când mai „câștigă” câteva kilograme în plus.

Cum ar fi însă ca de data asta să alegi diferit?

 

Cum ar fi să înveți cum să combini corect alimentele de post și să te bucuri de un meniu care să îți aducă bucurie? 

 

Ce înseamnă asta mai exact:

  • înveți o singură dată să faci un Post Altfel, iar informațiile le vei putea utiliza în orice alt post

  • primești de-a gata rețetele și lista de cumpărături

Ce câștigi cu acest eBook și de ce ai vrea să schimbi modul în care ții Post și elimini kilogramele în plus în același timp? 

✔️ „CE GĂTIM AZI?” – Iată întrebarea principală care va primi un răspuns imediat

✔️ ECHILIBRU - creezi o stare de bine în viața ta, întrucât postul te ajută atât în plan fizic, mental și spiritual

 

✔️ DIVERSITATE - te bucuri de un meniu diversificat, astfel încât să îți facă plăcere ce mănânci 

 

✔️ PREVENȚIE și ALEGERI SĂNĂTOASE - Scapi de efectul yo yo și elimini riscul de a te îngrășa – prea multe alimente pe bază de gluten vor ridica spiritul, dar și acul cântarului, astfel încât vei ști ce să eviți

 

✔️ CLARITATE - vei ști exact ce alimente te ajută și cum să le combini cât mai conștient, gustos, sănăto și cel mai important - sățios.

 

✔️ DULCIURI SĂNĂTOASE - nu va trebui să te privezi de dulce, astfel încât vei avea alternative sănătoase, de post, care să nu te îngrașe 

 

✔️ INFORMAȚII AVIZATE - La baza conceperii lui stau informații concrete, demonstrate, bazate pe studii științifice.

✔️ STRUCTURĂ - Primești un material concis, cu informații utile și bine structurate, și rețete bine organizate. La final îți va fi ușor să rămâi cu esențialul, cu ideile cele mai importante de reținut și implementat. 

✔️ EBOOK de REFERINȚĂ - Acest material îți va fi util pentru toată viața astfel încât îți recomand să îl păstrezi și să îl utilizezi pe tot parcursul călătoriei tale. 

198_edited_edited.png
Ramona Croger barset_edited.png

eBOOK De la POST la SILUETĂ 

📌 Cum să slăbești 4 kg pe timp de post

📌 40 de rețete de post și vegane

Ce pierzi dacă nu achiziționezi acest E-book?

🙁 POST CU KILOGRAME ÎN MINUS - De ce să nu profiți de perioada postului pentru a realiza o curățare completă atât la nivel mental, fizic și emoțional, aliniindu-te inclusiv cu obiectivul tău de a elimina kilogramele în plus? E o ocazie perfectă de a schimba cursul iniţiativei tale dintr-un eşec într-un real succes.

🙁INFORMAȚII AVIZATE de la un nutriționist cu specializări multidisciplinare, care a strâns la un loc doar informații bazate pe studii științifice și care are o metodă testată de lucru, care a funcționat în procent de 100% în cazurile clientelor care au respectat indicațiile sale.

🙁 REZULTATE - Dacă vrei să slăbeşti “după ureche”, fără să schimbi nimic în metodele tale, crezi că vei obține rezultate sănătoase? Riști să creezi carențe nutritive și să generezi alte dezechilibre în organismul tău. 

🙁 RIȘTI EFECTUL YO-YO - Poate că vei reuşi să slăbeşti dar nu vei înţelege de ce kilogramele se întorc după câteva săptămâni.

🙁 ALIMENTAȚIE INCORECTĂ - Pregătirea mesei va fi un chin pentru că nu vei şti exact cum să prepari alimentele corect, cum să le combini şi în ce cantităţi, sau cum să creezi o farfurie care să îți ofere si nutrienții necesari organismului și plăcerea gustului.

🙁 CONTINUI FRUSTRARILE. Te vei întreba în continuare ce anume nu funcționează și te vei biciui singură pentru că nu-ţi place ce vezi în oglindă.

Salut, 

Sunt Ramona Croger,  Body & Mind Coach - Expert în nutriție, sport și psihologia kilogramelor!

 

Lucrez în acest domeniu de 24 de ani în care am ajutat peste 1000 de femei de pe 3 continente diferite, în programe 1 la 1 sau de grup pentru a ajunge la o relație excelentă cu corpul lor și pentru a elimina între 4 și 30 de kilograme.

 

În activitatea mea ceea ce mă recomandă în primul rând sunt rezultatele cu clientele mele, experiența, cele peste 43.000 de ore de antrenament efectuate, precum și formările de specialitate și certificările ca și expert în următoarele domenii: 

  • nutriție

  • psihologie 

  • antrenor personal și fitness trainer

  • health coach 

  • terapeut holistic 

 

Lucrând cu mine vei simți cat de mult îmi pasă de tine și de sănătatea ta! Te voi susține pas cu pas să ai rezultate de durata și am toată încrederea că le vei obține, fără să simți că te epuizezi sau să te chinui!

Ramona Croger sexy drinking water.jpg
Până acum sunt peste 400 de persoane care au urmat acest plan alimentar de post! Te invit să te alături și tu  
bottom of page