top of page
Ramona Croger Ebook 15 greseli Flowers.png

Cele mai frecvente 15 greşeli pe care le faci fără să iți dai seama și te impiedică să atingi corpul dorit

Ramona Croger_Cele 15 Greseli.png

Hai să-ţi spun care sunt greşelile care
te împiedică să ajungi la greutatea ideală

> Ești o femeie care își dorește de mult timp să slăbească și nu a reușit până acum?

> Ai încercat tot felul de metode de a slăbi, dar acestea nu au dat rezultate?

> Te simți neputincioasă în lupta cu kilogramele în plus?

Dacă şi tu ai încercat să slăbeşti folosind diverse metode - fie printr-o dietă, fie printr-un plan de antrenamente - şi nu ai reuşit, e posibil să constaţi că faci câteva greşeli care te ţin departe de obiectivul tău.

 

Aici e E-bookul gratuit, “Cele mai mari 15 greşeli când vrei să slăbeşti” şi află şi tu care sunt acele mici detalii care te împiedică să ai rezultate excepţionale. Vei fi surprinsă câte lucruri mici, la care nu te-ai gândit până acum, contează în procesul de slăbire.

Ramona Croger Ebbok 15 greseli keyboard.png

Cum te ajută E-bookul?

-În primul rând este un material concis, care cuprinde numai informații utile, structurate astfel încât tu să rămâi cu esențialul, cu cele mai importante idei.

 

-Cuprinde informații concrete, demonstrate, bazate pe studii științifice.

 

-Îți oferă claritate.

-Vei înțelege în sfârșit de ce anumite acțiuni de-ale tale nu au dat rezultate în lupta  cu kilogramele.

 

-Este un ghid pe care să îl ai cu tine pe tot parcursul călătoriei tale către greutatea ideală, pentru că uneori ești predispusă să faci greșeli chiar și după ce ai trecut de faza de început.

Slăbitul este un proces complex care este influenţat de mai mulţi factori - în proporţie de 80% contează alimentaţia, în timp ce sportul influenţează în proporţie de 20%. 

În consecinţă este important ca tu să ştii cum să combini armonios o dietă potrivită cu un plan de exerciţii fizice adaptat obiectivului tău pentru a obţine rezultate optime.

Cu toate acestea, chiar şi când ai cele două planuri în minte, este posibil să te sabotezi involuntar, prin anumite acţiuni despre care nu ştii că pot influenţa procesul, sau pe care nu eşti conştientă că le faci.

Ramona Croger 15 greseli wall with books.png

Ce pierzi dacă nu descarci E-bookul?

Pierzi ocazia de a schimba cursul iniţiativei tale dintr-un eşec într-un real succes. 

 

-Vei continua să te chinui să slăbeşti fără să schimbi nimic în metodele tale şi, prin urmare, nu se vor schimba nici rezultatele.

-Poate că vei reuşi să slăbeşti dar nu vei înţelege de ce kilogramele se întorc după câteva săptămâni şi obţii efectul yo-yo.

-Vei fi în continuare frustrată pentru că nu-ţi place ce vezi în oglindă.

-Pregătirea mesei va fi un chin pentru că nu vei şti exact cum să prepari alimentele corect şi în ce cantităţi.

dirty-pattern-paint-room-block.jpg
 Cere E-bookul gratuit!
76505.jpg

Sunt Ramona Croger - Body & Mind Trainer certificat de 21 de ani. De-a lungul anilor am lucrat cu sute de femei, atât în programe 1 la 1, cât şi în grupe la sală. Am adunat toată experienţa mea legată de procesul de slăbit şi experienţe ale clientelor cu care am lucrat pentru a scrie acest ebook.

 

Am adunat în el cele mai frecvente 15 greşeli pe care le poţi face când încerci să slăbeşti. Vei afla în sfârşit adevărul despre acţiunile mici care influenţează negativ parcursul tău.

 Cere E-bookul gratuit!
76505.jpg
bottom of page