top of page
dirty-pattern-paint-room-block.jpg

9 Pași Simpli și eficienți pentru întărirea imunității!

Fortifică imunitatea, slăbește și îmbunătățește gândirea!

Imunitatea joacă un rol foarte important în combaterea bolilor, în pierderea în greutate, cât și în modul de gândire.

Untitled%20design_edited.jpg

Frecvența răcelilor, a infecțiilor și bolilor spune foarte multe despre sistemul imunitar. Ceva nu funcționează și trebuie să îi vii în ajutor. Sistemul imunitar este cel mai afectat în cazul oricărei boli, oricât de ușoară ar fi ea. Din acest motiv, imunitatea trebuie fortificată! Dacă te întrebi cum să îți întărești imunitatea fără să urmezi diete sau să consumi pilule care îți fac rău, acest E-Book e răspunsul la toate întrebările tale!

dirty-pattern-paint-room-block.jpg
 Cere E-bookul gratuit!

Click aici pentru a descarca

Ce vei găsi în acest E-Book?

Voi începe prin a-ți spune cât este de importantă e imunitatea, cât de mult trebuie protejată și câtă influență are asupra tuturor activităților pe care le faci. Fie că vrei să pierzi în greutate, să nu mai răcești atât de des sau să ții infecțiile la distanță, acest E-Book îți va fi de mare ajutor.

Informațiile regăsite vor consta în:

       Care sunt factorii ce influențează scăderea imunității?

       Cum poți obține o imunitate puternică și ce înseamnă acest lucru?

       9 pași simpli și eficienți pentru întărirea imunității.

 

Voi întâmpina dificultăți în parcurgerea pașilor? Răspunsul este: NU! Aici vei descoperi cât este de simplu să ai grijă de corpul tău, totul fiind la latitudinea ta. Dacă alegi să introduci fructe și legume, cât și sportul și meditația în rutina zilnică, totul va decurge simplu și fără prea mari bătăi de cap.

Care sunt beneficiile E-Book-ului?

  •  Vei învăța să ai mai multă grijă de corpul tău;

  •  Vei vedea că este foarte simplu să te menți sănătos, să menți o greutate optimă;

  •  Înveți să te disciplinezi;

  •  Poți pune capăt obiceiurilor alimentare nesănătoase;

  •  Înveți că somnul și odihna sunt extrem de importante și că job-ul pe care îl ai nu   trebuie să fie mai presus decât propria sănătate.

Ce mă recomandă pentru a-ți oferi aceste sfaturi?

Studii certificate de nutriție

Studii universitare în domeniul Psihologiei

21 de ani de experiență ca Personal Fitness Trainer

Peste 1.000 de femei antrenate

Peste 43.700 de ore de antrenamente

Cine sunt?

Mă numesc Ramona Croger și în calitate de om, îmi doresc ca toți cei care mă urmăresc să nu mai permită sabotarea propriului corp. Sănătatea este cel mai important aspect al vieții, pentru că dacă ea nu există, noi nu putem continua!

În calitate de antrenoare de fitness cu o experiență de peste 20 de ani, pasionată de vindecarea corpului prin nutriție, vin în ajutorul tău cu câteva sfaturi ușoare despre fortificarea imunității. Tot ce îmi doresc este să îți atingi țelul asupra corpului, minții și sufletului tău!

IMG_3051.JPG

E-Book-ul pe care ți-l pun la dispoziție are în vedere întărirea propriei imunității prin alimentație și stil de viață sănătos. De asemenea, dacă stilul tău de viață este disciplinat, la fel va fi și al copilului tău, poate și al părinților tăi. Îmi doresc ca fiecare femeie să fie puternică și să își dorească la rândul ei ca cei din jurul său să fie mereu sănătoși. Un corp sănătos la interior, se vede la exterior!

dirty-pattern-paint-room-block.jpg
 Cere E-bookul gratuit!
9 pasi mockup.png

Click aici pentru a descarca

bottom of page