top of page

Corpul tau de vara in 7 pasi

Ce conține eBook-ul

Ideile scurte și la obiect pentru a putea vedea unde se localizează greșelile pe care le faci atunci când vrei să slăbești sunt relatate în acest eBook. Atunci când îți dorești să pierzi în greutate și urmezi toți pașii necesari, însă corpul nu te ascultă, cel mai probabil undeva întâmpini dificultăți. Ce vei descoperi în acest eBook?

 • Cauzele pentru care nu reușești să scapi de kilogramele în plus

 • Soluțiile pentru acestea

 • 7 pași către garderoba de vară

EBOOK 7 pasi.png
Obiectivele sunt mai importante decât greutatea corporală!

Înainte de a lua orice decizie asupra corpului tău, stabilește-ți obiectivele! Este mult mai eficient să te concentrezi pe țelul tău, decât pe numărul afișat pe cântar. Nu te pierde în detalii și încearcă să menți o relație pozitivă cu propriul corp.

Ceea ce consumi, te reprezintă!

Din respect pentru corpul tău, trebuie să îți concentrezi atenția pe ceea ce mănânci și bei. Tipul de mâncare, modul în care o prepari, cât și timpul acordat acestui aspect va fi extrem de important spre obținerea unei siluete potrivite și unei sănătăți îmbunătățite.

Mișcarea este cea care devine o parte din viață.

Mult a fost, puțin mai este! Odată ce ți-ai stabilit prioritățile și obiectivele pe care vrei să le îndeplinești, nu mai rămâne decât să pui în practică totul. Mișcarea, înlocuirea alimentelor nesănătoase cu cele benefice și odihna vor fi doar câțiva pași simpli pe care să-i urmezi mereu.

 Cere E-bookul gratuit!

Click aici pentru a descarca

Ce beneficii are acest eBook?
 • Provocările întâmpinate vor fi transformate în lecții pe care să le înveți

 • Corpul tău se va conecta cu mintea prin educarea propriilor principii

 • Felul în care arăți va fi un aspect important pentru sănătatea mentală

 • Întărești sistemul imunitar și detoxifiezi corpul

 • Dezvolți practici conștiente și avantajoase pentru corp și minte

stunning-long-haired-lady-with-big-eyes-
RC_Photo_Greens_002.JPG
Cine sunt eu?
 • Sunt Ramona Croger – om și antrenor. O viață sănătoasă a fost mereu unul dintre principiile după care m-am ghidat și din acest motiv mi-am dorit să vin în ajutorul celor care întâmpină probleme pentru obținerea ei.

 • Sunt mamă a 2 copii care știe ce înseamnă să fii epuizat. Sunt femeie care pune toate lucrurile importante într-o balanță, pentru a le putea cuprinde pe toate. Sunt prietenă pentru cele care se află într-o situație nu întocmai plăcută cu corpul lor și care nu găsesc niciunde motivație.

 • Ca și antrenor, Ramona Croger are peste 20 de ani experiență în domeniu, pe 3 continente.Am antrenat peste 1000 de femei care acum sunt într-o relație excelentă cu corpul lor. În tot acest timp s-au scurs peste 43.700 de ore de antrenament, unde femeile tinere, cele la vârsta a doua și mămicile s-au bucurat de tot sprijinul meu. De asemenea, 3 ani de studii de specialitate în ramura Psihologie și certificatele de nutriție au fost de mare ajutor celor care au apelat la mine, cât și mie, ca om.

 Vreau E-bookul gratuit!

Click aici pentru a descarca

bottom of page