top of page

Contact

Salut, 

Sunt Ramona Croger - antrenor personal, nutriționist certificat și trainer – de peste 24 de ani!  

Peste 1000 de femei de pe 3 continente diferite au reușit cu ghidarea și suportul meu să elimine între 4 și 30Kg și să ajungă la o relație excelentă cu corpul lor. Și tot așa am toată încrederea că te pot susține și pe tine!

Sunt mama a 2 copii și înțeleg dacă și tu ai un program aglomerat și responsabilități care-ți limitează timpul și resursele – familie, job sau business. Respect timpul tău și al tuturor persoanelor care ajung la mine, oferind doar programe și antrenamente care funcționează 100% și sunt adaptate nevoilor lor!

DSC_6295.jpg

Am lucrat foarte mulți ani la o metodă proprie, simplă, 100% sigură și eficientă, care să aducă plăcere, nu să creeze frustrări clientelor mele.

Având la bază studii de specialitate aprofundate la instituții de top din țară și străinătate, și aplicând toate cunoștințele acumulate în cadrul specializărilor diferite, am găsit într-un final formula câștigătoare. 

 

Am creat astfel un proces eficient, ușor de parcurs și de înțeles, pentru a obține rezultatele dorite, bucurie, vitalitate și sănătate. Toate clientele mele care au urmat întocmai indicațiile din program, au avut 100% rezultate.


Lucrând împreună vei simți cât de mult îmi pasă de tine și de sănătatea ta!

 

Te voi susține pas cu pas să ai rezultate de durată și am toată încrederea că le vei obține, fără să simți că te epuizezi și fără să te chinui!

Unde ma gasesti

Oriunde ai fi, sunt la un telefon distanța. Din confortul casei tale, ne putem intalni pe Zoom, Whatsapp sau Facebook Messenger.

Adresa

Hofmannsthalgasse 2, 1030 Wien

Telefon

+43 660 699 0132

Email

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

Lasa-mi mesajul tau

bottom of page