top of page
Programul

Ramona Croger

Easy to be Fit
DSC_4579-removebg-preview_edited.png
Tot ce ai nevoie pentru a elimina 4 kg în 4 săptămâni. 

Pentru femeile care vor să slăbească rapid și ușor, dar și sănătos. 

Dacă îți dorești un corp sănătos, suplu și tonifiat, energie pentru întreaga zi, dar și principii pentru un stil de viață sănătos pe termen lung, descoperă Easy&FIT și:

Slăbește sănătos, fără înfometare, fără diete complicate și fără antrenamente lungi și istovitoare

Învață principiile unei alimentații sănătoase, testează exerciții simple și eficiente și pierde garantat în greutate, aproximativ 4 kg în 4 săptămâni, simplu și cu minim de efort. FĂRĂ ÎNFOMETARE, FĂRĂ ORE ÎNTREGI PETRECUTE LA SALĂ SAU ÎN BUCĂTĂRIE.

 

*Un program conceput de Ramona Croger (antrenor personal, nutriționist certificat și trainer, care a ajutat peste 1000 de femei să atingă greutatea dorită și să o păstreze pe termen lung.

Banner Dieta mintii.jpg

SIMPLU

 

Primești, în fiecare săptămână, exercițiile fizice recomandate, precum și planul alimentar.

La începutul fiecărei săptămâni, primești toate informațiile pe mail și le poți parcuge, în ritmul tău.

RAPID

 

În doar 4 sptămâni, înveți să te hrănești sănătos și să te antrenezi eficient, pentru a nu îți mai face niciodată griji pentru creșterea în greutate.

Exercițiile și planul alimentar special creat te ajută să pui în aplicare imediat și să vezi rezultate chiar din prima săptămână.

EFICIENT

 

Plan alimentar complet, flexibil și ușor de aplicat.

Exerciții fizice simple, cu rezultate dovedite, astfel încât să folosești optim cele 30 de minute de antrenament.

Principii de bază pentru a adopta un stil de viață sănătos, pe termen lung.

4 săptămâni | Plan alimentar complet |3 seturi de exerciții pe săptămână | Înveți principii sănătoase privind nutriția | Rețete ușoare și cu ingrediente disponibile în zona ta| Mindset pentru succes

Timp de 4 săptămâni, vei primi, pe email, un plan alimentar complet (include și alternativa de post / vegană), 3 seturi de exerciții pe care să le practici în timpul săptămânii, precum și materiale informative (PDF sau video) care să te ajute să înțelegi principiile care stau la baza unui stil de viață sănătos.

RC_Photos_August_2022 (1)-min (1).jpg

95% dintre persoanele care țin o dietă se îngrașă la loc.

 

Foarte multe femei apelează la diete atunci când vor să piardă câteva kilograme. Multe dintre dietele foarte populare sunt restrictive, destul de greu de ținut pe perioade lungi (și nerecomandate oricum pe termen lung) și foarte greu de transformat într-un stil de viață.

 

Motiv pentru care, cea mai mare provocare este, de fapt, menținerea greutății atinse cu ajutorul unei diete. 

Sunt persoane care au slăbit, în mod repetat, și zeci de kilograme cu ajutorul dietelor și totuși nu reușesc niciodată să se mențină. Ajung, astfel, inevitabil, la căutarea unei noi diete, în speranța că de data aceasta vor ajunge la greutatea ideală și vor rămâne acolo. 

Doar că, fără schimbarea stilului de viață, cu alimentație sănătoasă și  mișcare făcută regulat și cu bucurie, șansele să ajungi și să rămâi la greutatea sunt destul de mici. 

Dar dacă ți-aș spune că poți ajunge la greutatea ideală, fără diete restrictive și fără antrenamente istovitoare, dar și să te menții cu ușurință apoi?

Greutatea ideală înseamnă alimentație sănătoasă + mișcare + mentalitatea potrivită.

În Easy&Fit primești toată informația de care ai nevoie pentru a putea să mânânci sănătos și să te antrenezi eficient, dar și să ai starea mentală potrivită pentru acestea. Totul simplu și rapid, respectând doar câteva principii simple și cu antrenamente scurte și eficiente.

Vei pierde aproximativ 4 kg în 4 săptămâni, vei avea un corp tonifiat și super energie pentru întreaga zi. 

▶ Fără ore întregi petrecute în bucătărie

▶ Fără înfometare

▶ Fără antrenamente lungi, dese și istovitoare

 

Dar asta nu este tot....

Vei primi un plan alimentar detaliat, pentru 4 săptămâni

Ai la dispoziție informații și principii foarte valoroase despre alimentație sănătoasă, nu doar pentru scădere în greutate, ci și pentru funcționarea optimă a corpului tău, pentru energie și focus maxim.

 

Însă, pentru a te ajuta în demersul tău de a pierde în greutate, îți vom trimite planul alimentar pentru întreaga zi (mese și gustări), astfel încât să nu mai pierzi timp căutând soluții sau numărând calorii.

Ai la dispoziție 28 de MENIURI ZILNICE, precum și alternative de post/vegan în cazul în care ai nevoie. 

Meniul conține preparate simple, ce pot fi pregătite rapid, cu ingrediente ușor de procurat. 

Uită de rețetele complicate, restrictive și de timpul pierdut prin magazine sau în bucătărie. Vei vedea că poți să îți hrănești corpul sănătos și echilibrat, cu minim de efort și să ai super energie pentru tot ce îți dorești să faci zilnic. 

Nu vei primi o dietă, ci un plan alimentar foarte flexibil. 

Este un mod foarte practic de a fixa principiile pe care le înveți. Odată înțeleasă logica din spatele programului, vei putea să mănânci sănătos, toată viața, fără prea mult efort. 

Easy & Fit Plan Alimentar.jpg
Easy & Fit Plan Alimentar.jpg
Easy & Fit Plan Alimentar.jpg

Vei primi, în fiecare săptămână, 3 video cu exerciții fizice

Sunt exerciții simple și eficiente, pe care le poți practica, indiferent de condiția ta fizică actuală. Numărul de repetări însă, îl vei decide tu, în funcție de nivelul la care te afli. Ideal ar fi să faci puțin mai mult decât simți că vei face cu ușurință. Este important să îți provoci corpul să facă puțin mai mult, la fiecare antrenament. 

Fiecare video urmărește tonifierea unei anumite părți a corpului. De exemplu, luni lucrăm abdomenul, miercuri picioarele și vineri brațele. 

Dar și aici ai foarte mare flexibilitate. Materialele ajung la tine la începutul săptămânii, așa că poți alege în ce ordine le faci, dacă te concentrezi pe o singură zonă în ziua de antrenament sau le combini pe toate, în cele 3 zile. 

Eu îți recomand ca, odată intrată în program, să îți stabilești 3 zile în care poți aloca 30 de minute pentru antrenament.

Vom lucra la mindset-ul necesar pentru a reuși

Starea de spirit în care te afli este foarte importantă pentru succesul oricărui demers de pierdere în greutate. 

Mai ales în cazul în care nu ești la prima încercare, trebuie să știi că de fiecare dată când nu ai rezultatele așteptate sau când ai rezultate dar apoi, la scurt timp pui la loc kilogramele, starea ta mentală are de suferit. Te simți descurajată, dezamăgită, și este tot mai greu să găsești motivația necesară pentru o nouă încercare. 

Apoi, mintea noastră, în special subconștientul nostru, ne poate fi aliat sau inamic. Ne poate susține astfel eforturile și grăbi rezultatele, sau ne poate sabota. 

Vei primi informații prețioase care să te ajute să transformi mintea ta într-un aliat, să ai motivația necesară și să te bucuri de succesele tale din fiecare săptămână.

Programul este astfel conceput încât să nu îți solicite schimbări majore în programul tă.  Nu ai nevoie de mult timp timp pentru parcurgerea materialelor, efectuarea exercițiilor sau pregătirea meselor. Ai să îți dai seama foarte repede că Easy and FIT nu doar că nu este greu de integrat în programul tău, dar îți va scuti timp și îți va oferi mai multă energie. 

Easy & FIT este pentru tine dacă:

Iți dorești să slăbești dar ai un program super încărcat, așa că îți este greu să faci schimbări majore.

 

Easy&FIT nu doar că nu îți cere mult timp, ci chiar te va ajuta să economisești timp

Alegerea meniului și pregătirea meselor îți ocupă prea mult timp și crezi că pentru a slăbi, aceste activități îți vor cere și mai mult timp. 

În Easy&FIT primești planul alimentar complet, pentru 28 de zile. 

Vrei să faci sport, dar nu ai timp să mergi la sală iar antrenamentele făcute singură, acasă nu au dat rezultatele dorite.

Easy&Fit conține 3 antrenamente pe săptămână ( aprox. 30 de minute), cu exerciții atent alese, pentru rezultate rapide.

În plus, vei primi informații prețioase pentru a putea adopta un stil de viață sănătos ulterior. Vei înțelege principiile care stau la baza unei alimentații sănătoase, pentru o greutate optimă, energie și vitalitate. 

Iată ce spun cei care au lucrat cu Ramona: