top of page
Ramona Croger sitting on teh computer banner.png

Ai prietene care ar avea nevoie să elimine kilogramele în plus sau care se chinuie cu diverse diete? Spune-le și lor despre acest ghid gratuit!

76505.jpg

ADEVĂRUL DESPRE SLĂBIT" pe care multă lume îl neglijează

>  Simți că ai încercat tot ce s-a putut DAR tot nu reușești să ajungi la greutatea pe care ți-o dorești? 

 

> Ai testat o mulțime de diete și metode de a slăbi care nu au dat rezultate?

 

>  Dietele sau antrenamentele pe care le faci nu mai dau rezultate? 

 

> Simți că te afli într-o permanent luptă cu kilogramele tale și te copleșește fiecare înfrângere? 

 

> Ai vrea să închei acest an măcar cu o mică victorie, acea de a înțelege ce anume din ceea ce ai făcut până acum trebuie să schimbi?


 

Acest eBook îți oferă o serie de indicii care să te ajute să recunoști unde anume greșești în acest moment. Nu-ți oferă o dietă sau o soluție universal valabilă, deoarece pentru aceasta e nevoie de o discuție personalizată pe nevoile și provocările tale SAU un plan flexibil care să poate fi adaptat acestora.

 

Primul pas însă, înainte de a ajunge la acel plan, este ca tu să conștientizezi care sunt greşelile posibile, care te ţin departe de obiectivul tău.

 

E-bookul gratuit “te ajută să descoperi acele mici detalii care te împiedică să ai rezultate excepţionale. Vei fi surprinsă câte lucruri mici, la care nu te-ai gândit până acum, contează în procesul de eliminare al kilogramelor în plus.

Cum te ajută E-bookul și ce câștigi dacă îl folosești?

✔️ CLARITATE - Vei primi răspunsurile pe care le cauți și vei înțelege în sfârșit de ce anumite acțiuni de-ale tale nu au dat rezultate în lupta ta cu kilogramele în plus.

✔️ INFORMAȚII AVIZATE - La baza conceperii lui stau informații concrete, demonstrate, bazate pe studii științifice.

✔️ STRUCTURĂ - Primești un material concis, cu informații utile și bine structurate, astfel încât la final tu să rămâi cu esențialul, cu ideile cele mai importante de reținut și implementat. 

✔️ GHID DE REFERINȚĂ - Recomand să păstrezi acest material pe tot parcursul călătoriei tale către greutatea ideală, pentru că uneori ești predispusă să faci greșeli chiar și după ce ai trecut de faza de început.

Ce pierzi dacă nu descarci E-bookul?

🙁INFORMAȚII AVIZATE de la un nutriționist cu specializări multidisciplinare, care a strâns la un loc doar informații bazate pe studii științifice și care are o metodă testată de lucru, care a funcționat în procent de 100% în cazurile clientelor care au respectat indicațiile sale.

🙁 ȘANSA de a elimina kilogramele în plus -  aceasta e doar o altă ocazie de a schimba cursul iniţiativei tale dintr-un eşec într-un real succes.

🙁 REZULTATE - Dacă vei continua să te chinui să slăbeşti, fără să schimbi nimic în metodele tale, crezi că vei obține rezultate diferite? Nimic nu se schimbă dacă tu nu schimbi ceva.

🙁 RASPUNSUL EFECTULUI YO-YO - Poate că vei reuşi să slăbeşti dar nu vei înţelege de ce kilogramele se întorc după câteva săptămâni şi obţii din nou efectul yo-yo.

🙁 CONTINUI FRUSTRARILE. Te vei întreba în continuare ce anume nu funcționează și te vei biciui singură pentru că nu-ţi place ce vezi în oglindă.

🙁 ALIMENTAȚIE INCORECTĂ - Pregătirea mesei va fi în continuare un chin pentru că nu vei şti exact cum să prepari alimentele corect, cum să le combini şi în ce cantităţi, sau cum să creezi o farfurie care să îți ofere si nutrienții necesari organismului și plăcerea gustului.

Cele 3 etape care vor asigura transformarea ta pe termen lung:

CONȘTIENTIZARE

În prima etapă înțelegi faptul că eliminarea kilogramelor în plus este un proces complex care este influenţat de mai mulţi factori:

✔️ 80% este despre alimentaţie 

✔️ 20%  este transpirație, sau mai bine zis mișcare / sport.  

 

Fiind conștientă de ceea ce faci corect sau greșit, este baza unor alegeri viitoare mai conștiente pentru sănătatea ta.

ACȚIUNE

Etapa următoare este cea în care tu înveți cum să combini armonios “rețeta” potrivită, adaptată obiectivului tău, pentru a obține rezultate optime:

✔️ mindsetul potrivit

✔️ plan alimentar 

✔️ exerciţii fizice

✔️ eliberare emoțională 

✔️ implementare credințe noi 

✔️ motivație 

✔️ terapii holistice de susținere a obiectivului tău

STIL DE VIAȚĂ

Chiar şi după ce ai depășit primele două etape este posibil să te sabotezi involuntar, prin anumite acţiuni despre care nu ştii că pot influenţa procesul, sau pe care nu eşti conştientă că le faci. 

 

Reușești să permanentizezi schimbarea în corpul tău atunci când ai adoptat cea mai completă și complexă etapă:

 ✔️ dieta minții.

 

Ceea ce mintea înțelege și crede, corpul urmează!

Acest GHID poate fi partenerul tău în stabilirea bazelor corecte pe termen lung, în toate etapele procesului tău de transformare și eliminare a kilogramelor în plus. 

Ramona Croger 3 girls losing weight.png

Salut, 

Sunt Ramona Croger,  Body & Mind Coach - Expert în nutriție, sport și psihologia kilogramelor!

 

Lucrez în acest domeniu de 24 de ani în care am ajutat peste 1000 de femei de pe 3 continente diferite, în programe 1 la 1 sau de grup pentru a ajunge la o relație excelentă cu corpul lor și pentru a elimina între 4 și 30 de kilograme.

 

În activitatea mea ceea ce mă recomandă în primul rând sunt rezultatele cu clientele mele, experiența, cele peste 43.000 de ore de antrenament efectuate, precum și formările de specialitate și certificările ca și expert în următoarele domenii: 

  • nutriție

  • psihologie 

  • antrenor personal și fitness trainer

  • health coach 

  • terapeut holistic 

 

Lucrând cu mine vei simți cat de mult îmi pasă de tine și de sănătatea ta! Te voi susține pas cu pas să ai rezultate de durata și am toată încrederea că le vei obține, fără să simți că te epuizezi sau să te chinui!

Până acum sunt peste 5000 de persoane care au parcurs materialele mele gratuite. Te invit să te alături și tu  

Ai prietene care ar avea nevoie să elimine kilogramele în plus sau care se chinuie cu diverse diete? Spune-le și lor despre acest ghid gratuit!

Ebook
bottom of page