top of page

ÎNSCRIE-TE ȘI PRINDE UNUL DIN      
CELE 30 DE LOCURI DISPONIBILE

Obține starea de bine și corpul la care visezi pe baza principiilor esențiale integrate din medicină și nutriție holistică, fitness, coaching, psihologie și terapii alternative verificate, cu 100% rezultate
Ramona Croger Detox Holistic.png

Start 1 Septembrie

DETOX HOLISTIC – FULL RESET

Program sănătos de 21 de zile pentru claritate și regenerare completă a modului de funcționare a organismului tău  

! Singurul program ce asigură susținere și monitorizare zilnică de un expert în sănătate holistică cu specializari multidisciplinare, în țară și în străinătate:

✔️ Nutriționist ✔️ Fitness trainer & Antrenor personal ✔️ Psiholog ✔️ Health Coach ✔️ Terapeut holistic 

Elimină sănătos între 4 și 7 Kilograme, printr-o transformare mentală, fizică și emoțională complexă, care-ți va reseta organismul și te va ajuta să obții claritate mentală, emoțională și cel puțin o mărime în minus la haine! 
Economisește timpul și banii pe care îi dai mergând la diverși specialiști din domenii diferite, urmând un program complet, ALL in 1, bazat pe o metodă unică în piață, cu rezultate 100%, menită să te ajute să capeți energie și să te ajute să adopți un stil de viață sănătos, fără chin, diete extreme și furtuni emoționale.

Simtomele care îți arată că ai nevoie de o cură de detoxifiere
FULL RESET

Iată semnele prin care organismul tău te atenționează să schimbi ceva:

Și lista de simptome ar putea continua…  Nu e nevoie însă să apară toate acestea ca să iei o decizie de curățare a organismului tău. E important să începi să previi, nu doar să tratezi!