top of page
Background1843x2460.png

Bună, draga mea! 

În primul rând FELICITĂRI pentru progresul tău din aceste 2 luni  din programul cu 2 mărimi in minus și în al doilea rând, îți mulțumesc mult încă o dată că m-ai ales să îți fiu sprijin în acest proces. 💜💚  

Dacă ai orice tip de feedback pentru mine, îl primesc cu bucurie! Vreau să îmbunătățesc continuu acest program, iar părerea și experiența clientelor mele este Foarte Importantă pentru mine! 

Am creat acest tip de abonament lunar pentru a-ți continua transformarea și pentru a-ți mentine greutatea dorită. Ar fi păcat să dăm cu piciorul la toată munca de până acum! 


Mușchii își pierd fermitatea în aproximativ 2 luni dacă nu sunt puși la treabă prin exerciții de tonifiere , (activitățile casnice, din păcate nu se pun și nu ne ajută și la conturarea lor 😋). 

 • 1 Lună

  21EUR
  În fiecare lună
   
 • 6 Luni

  120EUR
  La fiecare 6 luni
   
 • Cel mai bun preț

  12 Luni

  228EUR
  În fiecare an
   

💜 În abonamentul “STAY FIT cu Ramona Croger” sunt incluse: 

♡3 clipuri cu exerciții/săptămână
♡Tips and tricks
♡Rețete noi
♡Sprijinul și disponibilitatea mea 
♡Acces în grupul privat de Facebook, creat doar pentru clientele cu care am mai lucrat. Aici voi posta toate aceste materiale. 

💚 M-aș bucura mult să ne vedem acolo!

 

Prețul acestui abonament este de 21 Euro/lună  

Indiferent de ce decizie iei, sunt aici pentru tine. Scrie-mi oricând, dacă mai ai întrebări și te pot ajuta să îți fie mai bine.  

Te îmbrățișez! 


Cu drag,
Ramona

Gym Equipment Ramona Croger
FB Banner StayFit (1).png
shutterstock_698388244.jpg
bottom of page